Παπαδόπουλος: «Ακόμη είναι νωρίς»

Παπαδόπουλος: «Ακόμη είναι νωρίς»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Ακόμη είναι νωρίς»

bet365

Ο κόουτς του ΟΦΗ τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος ώστε στην ομάδα να επικρατήσει απογοήτευση και κατήφεια
Το ηθικό των παικτών του θέλησε να ανυψώσει ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το αποψινό 0-0 του ΟΦΗ. «Καταλαβαίνω την απογοήτευση γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αλλά ακόμα είναι νωρίς και υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι ήθελε υπομονή και επιμονή μέχρι το τελευταίο λεπτό», είπε αρχικά ο νεαρός κόουτς.
Και συνέχισε. «Προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του Απόλλωνα, μετά τις αλλαγές χάσαμε την συνοχή μας. Δεν φταίνε τα παιδιά, προσπάθησαν αρκετά. Κλειδί ήταν η φάση με τον Αραβίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Μας λείπουν παίκτες που σίγουρα δίνουν περισσότερη επιθετικότητα στον άξονα όμως δεν πρέπει να μένουμε στις απουσίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα