Αποθεώθηκε στα Γιάννενα ο Βάντερσον (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Αποθεώθηκε στα Γιάννενα ο Βάντερσον (pics)

bet365

O Bάντερσον Σκαρντοβέλι χειροκροτήθηκε στα Γιάννενα, μετά το τέλος του αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΣ, με το κοινό των Ηπειρωτών να μην ξεχνά την παρουσία του Βραζιλιάνου στους Ζωσιμάδες με τα χρώματα της ομάδας τους.

Η ελληνική εμπειρία του 24χρονου (27/09/84) αμυντικού συνεχίζεται φέτος στη Φθιώτιδα, όπου αγωνίζεται με τη Λαμία. Η παρουσία του Βάντερσον ωστόσο στη χώρα μας ξεκίνησε το 2009, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να τον κάνει κάτοικο Ηπείρου, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια.

Το κοινό των Ζωσιμάδων τον υποδέχθηκε ως φιλοξενούμενο για την 9η αγωνιστική και όπως φάνηκε, δεν ξέχασε την προσφορά του στην ομάδα τους, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 80 παιχνίδια σε Super League, Football League και Κύπελλο Ελλάδας, μετρώντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

Έτσι, στο τέλος του αγώνα απέναντι στη Λαμία (0-0) τον χειροκρότησε, με τον ίδιο να ευχαριστεί για την αναγνώριση και να «υποκλίνεται» χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα