Μαρτίνς: «Δεν αφήσαμε περιθώρια στον Άρη»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Δεν αφήσαμε περιθώρια στον Άρη»

bet365

Ο Πέδρο Μάρτινς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κυρίως γιατί δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Άρη.

«Ήταν μια καλή εβδομάδα για μας. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα η οποία έχει προσανατολισμό μεγάλης ομάδας. Μπήκαμε αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε το απολυτο πλεονέκτημα και δεν επιτρέψαμε καμία πρωτοβουλία στον αντίπαλο. Δεν του αφήσαμε περιθώρια. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν το κάναμε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο μαχητικοί, δείξαμε τη θέληση και την αποφασιστικότητά μας. Ξέραμε ότι ο Άρης θα μας δυσκολέψει, ότι θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Ο Άρης έχει πολύ καλό προπονητή κι έχει οργανώσει την ομάδα του πολύ καλά, αλλά τα καταφέραμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα