Απαγόρευση ενός μήνα και πρόστιμο στον Ζαμάνη

Gazzetta team
Απαγόρευση ενός μήνα και πρόστιμο στον Ζαμάνη

bet365

O Νίκος Ζαμάνης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου ενός μήνα σε αγωνιστικό χώρο και γήπεδα, καθώς και με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «κυανέρυθρων» επέδειξε αξιόποινη συμπεριφορά στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, σύμφωνα με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, που του επέβαλλε την απαγόρευση εισόδου για έναν μήνα και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ισόποσο πρόστιμο επιβλήθηκε και στην ΠΑΕ Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Ζαμάνης (Δ/ντής ποδοσφαίρου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Ζαμάνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Ν. ΖΑΜΑΝΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα