Ο Καμαρά έγινε εθελοντής στην ΕΛΕΠΑΠ

Γιώργος Ντυμένος
Ο Καμαρά έγινε εθελοντής στην ΕΛΕΠΑΠ

bet365

Ο φορ του Παναιτωλικού επισκέφθηκε το ίδρυμα και στέκεται στο πλευρό του στο έργο που επιτελεί
Από την πρώτη στιγμή που ο Αλχασάν Καμαρά ήρθε στην Ελλάδα, σας μεταφέραμε την έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα του νεαρού φορ του Παναιτωλικού. Ο οποίος σταδιακά εγκλιματίζεται στο Αγρίνιο και μάλιστα ήδη έγινε εθελοντής στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με έκπληξη αλλά και με χαρά και συγκίνηση μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής και του προσωπικού της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου χθες Τετάρτη 31/10/2018 υποδέχθηκαν τον Alhassan A. Kamara ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, από τη Sierra Leone που επισκέφτηκε την ΕΛΕΠΑΠ με δική του πρωτοβουλία. Ο Kamara ξεναγήθηκε στους χώρους του κέντρου μας και ενημερώθηκε για τα θεραπευτικά προγράμματα. Έδειξε ενθουσιασμό και διάθεση να βοηθήσει, θέτοντας τον εαυτό του ως εθελοντή της ΕΛΕΠΑΠ. Η Τ.Δ.Ε. τον ευχαριστεί και του εύχεται όλοι του οι αγώνες να στέφονται με επιτυχίες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα