Τους «έφτιαξαν» για τα ντέρμπι!

Τους «έφτιαξαν» για τα ντέρμπι!

Νίκος Αθανασίου
Τους «έφτιαξαν» για τα ντέρμπι!

bet365

Αντιπροσωπεία της «Θύρας 13» πήγε στην προπόνηση της Πέμπτης και ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες του Γιώργου Δώνη ενόψει ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού είναι πάντα δίπλα στο «τριφύλλι» και αυτό φρόντισαν να κάνουν ενόψει των δύο συνεχόμενων ντέρμπι με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη! Αντιπροσωπεία οπαδών «ανέβηκε» το απόγευμα της Πέμπτης στο Κορωπί κατά την διάρκεια της προπόνησης και μίλησε στους παίκτες του συλλόγου, ώστε να τους «φτιάξει» ψυχολογικά για αυτά τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Από κει και πέρα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο ΑΕΚ για το παιχνίδι με την «Ένωση». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι πιθανό η προσέλευση να ξεπεράσει τις 30.000!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα