Ανακούφιση για Μπλάζιτς

Δημήτρης Ρούσσος
Ανακούφιση για Μπλάζιτς

bet365

Ο Μάρκο Μπλάζιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις τη Δευτέρα (29/10), μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και όπως φαίνεται έχει αποφύγει τη ζημιά στο γόνατό του.

Ο Σέρβος μέσος ήταν ο άτυχος της αναμέτρησης με τους Βοιωτούς, στη νίκη με 3-2, αφού αποχώρησε αναγκαστικά στο 57', καθώς γύρισε το γόνατό του σε μια διεκδίκηση με τον Σουμπίνιο.

Εξαρχής έδειξε να υποφέρει, ενώ το σημείο του τραυματισμού δεν θα μπορούσε παρά να «τρομάξει» τους Φθιωτούς, που είδαν το «μηχανάκι» τους να αποχωρεί με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Ήδη πάντως από τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι, ο Μάκης Χάβος ανέφερε πως δεν φαινόταν τελικά πως επρόκειτο για κάτι σοβαρό, όπερ κι επιβεβαιώθηκε μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε σήμερα.

Ακριβή συμπεράσματα για το διάστημα που θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Λαμίας θα βγουν αύριο, ωστόσο οι σύνδεσμοι του Σέρβου δεν έχουν πειραχθεί κι όπως φαίνεται, το διάστημα αποχής δεν θα είναι μεγάλο.

Ο Μπλάζιτς μετράει φέτος 7 συμμετοχές, όλες ως βασικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα