Δικαιώθηκε ο Λούις Σάλτσες

Gazzetta team
Δικαιώθηκε ο Λούις Σάλτσες

bet365

Η αρμόδια επιτροπή της Super League αποφάνθηκε πως ο Αργενινός χαφ του Απόλλωνα Σμύρνης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Εξελίξεις και μάλιστα σημαντικές υπήρξαν στην περίπτωση του Μάκι Λούις Σάλτσες, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται εκτός πλάνων του Απόλλωνα Σμύρνης. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η πλευρά της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ο παίκτης αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να αγωνιστεί, όμως η αρμόδια επιτροπή της Super League αποφάνθηκε διαφορετικά.

Ο Αργεντινός χαφ εξετάσθηκε σήμερα από την αρμόδια επιτροπή της λιγκας, στην οποια είχε προσφύγει ο απολλωνας ο οποιος όλο αυτό το διάστημα δεν επέτρεπε στον παίκτη να αγωνίζεται. Ωστοσο σε μπούμεραγκ εξελίχθηκε για την ομάδα η εκδικαση της αιτησής της στην επιτροπή, καθως ομόφωνα και οι τρεις γιατροί απεφάνθησαν οτι ο ποδοσφαιριστής δύναται να αγωνίζεται κανονικά δικαιώνονταςτον 23χρονο, ο οποίος προσκόμισε στην επιτροπή όλες τις εξετάσεις που υποβλήθηκε.

Οπως αποφάνθηκε η επιτροπή, ο ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να παίξει ποδόσφαιρο, καθώς προσκόμισε τα αποτελέσματα των εξονυχιστικών εξετάσεων που υποβλήθηκε, οι οποίες ήταν «καθαρές» και δεν υποδείκνυαν πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ετσι στη Ριζούπολη καλούνται να τον εντάξουν εκ νέου στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ η ουσία είναι πως ο Σάλτσες μπορεί να συνεχίσει κανονικά την επαγγελματική του καριέρα στα γήπεδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα