Ένα μήνα εκτός ο Μανθάτης

Θοδωρής Βασίλης
Ένα μήνα εκτός ο Μανθάτης

bet365

Ο Γιώργος Μανθάτης τραυματίστηκε στο ματς του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο και απουσία για ένα μήνα.

Επιστροφή χρημάτων* στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Μανθάτης στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο. Ο νεαρός εξτρέμ αποχώρησε με ενοχλήσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού και την Δευτέρα (29/10) υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, από τον Πρόεδρο και γιατρό της ομάδας Χρήστο Δάρα, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στον πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Στον παίκτη τοποθετήθηκε γύψος και η επιστροφή στο πρόγραμμα των προπονήσεων υπολογίζεται σε έναν μήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα