Οι αλλαγές του Ερέρα ενόψει ΑΕΚ

Οι αλλαγές του Ερέρα ενόψει ΑΕΚ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι αλλαγές του Ερέρα ενόψει ΑΕΚ

bet365

Τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα θα έχει η 11αδα του Άρη στον αγώνα της Κυριακής (28/10,19:30) με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Καταρχήν, ο Πάκο Ερέρα καλείται να αποφασίσει για τον παρτενέρ του Μέργκιμ Μάβραϊ στο κέντρο της άμυνας έχοντας να επιλέξει μεταξύ των Γιώργου Δεληζήση, Ούγκο Σόουζα, καθώς ο Φραν Βέλεθ προβλέπεται να επιστρέψει μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός προπονητής ενδέχεται επίσης να προχωρήσει και σε μία ακόμη αλλαγή στην αμυντική γραμμή και για την ακρίβεια στο δεξί άκρο της άμυνας, δίνοντας φανέλα βασικού στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Το πιθανότερο είναι επίσης να μην χρησιμοποιηθεί στην 11αδα ο Μίτζεν Μπάσα ο οποίος αγωνίστηκε (στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ) με ενοχλήσεις στο γόνατο. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να χρησιμοποιηθούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Σιώπης, Ματίγια.

Σε επίπεδο προετοιμασίας, αυτή συνεχίστηκε σήμερα (25/10) με μοναδική απουσία αυτή του Φραν Βέλεθ. Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε σχετικά ότι «στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (28/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Στην προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, συμμετείχε κανονικά ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο 48ώρο (ο Φραν Βέλεθ συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης). Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο Δασυγένειο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα