Ο Ατρόμητος έχει τον τρόπο...

Ο Ατρόμητος έχει τον τρόπο...

Gazzetta team
Ο Ατρόμητος έχει τον τρόπο...

bet365

Στο ματς της σεζόν, μέχρι τώρα, ο Ατρόμητος επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης κι έδειξε πως έχει τον τρόπο να παίρνει τις νίκες και όταν το παιχνίδι του... στραβώνει!

Το παιχνίδι στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας μόλις έχει τελειώσει κι όσοι βρίσκονται εκεί προσπαθούν να καταλάβουν τι έχουν δει μέσα σε 45 λεπτά! Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ήταν το καλύτερο που έχουμε δει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί του Ατρόμητου μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πανηγυρίζουν μια νίκη που ήρθε στο 88' σαν να είναι πρόκριση σε τελικό Κυπέλλου ή νίκη που έδωσε εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League! Τίποτα από τα δύο δεν έγινε, απλά οι Περιστεριώτες έδειξαν πως έχουν τον τρόπο να κερδίζουν είτε με 1 και 2-0, είτε με 3-2!

Στο φετινό πρωτάθλημα δίπλα από την λέξη Ατρόμητος, δεν υπάρχει η λέξη έκπληξη όπως πέρσι και πολύ σωστά! Η ομάδα του Κάναντι φέτος δεν είναι έκπληξη, είναι η συνέχεια της περσινής σεζόν! Πλέον ο Ατρόμητος υπολογίζεται σαν ομάδα πεντάδας και ως τέτοια την αντιμετωπίζουν όλοι οι αντίπαλοι, κι όχι ως μια ομάδα έκπληξη όπως γινόταν την περσινή σεζόν.

Οι Περιστεριώτες, στις 7 πρώτες αγωνιστικές δείχνουν πως ξέρουν τον τρόπο να κερδίζουν ακόμα κι όταν το παιχνίδι στραβώνει!

Εντυπωσιακά είναι και τα νούμερα της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος δημιουργεί κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι του 12 τελικές κάτι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που το καλοκαίρι έχασε ολόκληρη την τριάδα της επίθεσής της (Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα).

Από αυτές τις 12 τελικές, χρειάζεται 7,6 για να σκοράρει. Ένα αρκετά καλό νούμερο για την ομάδα του Κάναντι, που κακά τα ψέματα το δυνατό της σημείο είναι η άμυνα. Κάτι που φαίνεται κι από τους αριθμούς στο αμυντικό κομμάτι...

Εκεί ο Ατρόμητος δέχεται κατά μέσο όρο 6,6 τελικές ανά παιχνίδι, αλλά για να δεχτεί γκολ πρέπει να του γίνουν 15,3 τελικές. Νούμερο που ήταν μεγαλύτερο μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας, όταν και δέχτηκε για πρώτη φορά φέτος δύο τέρματα σε ένα ματς.

Όπλο η άμυνα, ο Μέγιερι και ο Κουλούρης!

Πέρα από τα νούμερα, που στην περίπτωση του Ατρόμητου λένε την αλήθεια, υπάρχουν και οι μονάδες σε άμυνα κι επίθεση που κάνουν την διαφορά. Στο αμυντικό κομμάτι, Ρισβάνης και Χατζηισαΐας μπορεί την Δευτέρα να μην κράτησαν μαζί με τον Μέγιερι το μηδέν, όμως έχουν καταφέρει να δεχτούν μόλις 3 τέρματα σε 7 παιχνίδια, συνεχίζοντας οι δύο την πολύ καλή δουλειά από πέρσι.

Ενώ το κενό που άφησε ο Γιαννιώτης, το βράδυ της Δευτέρας φαίνεται πως καλύφθηκε επάξια με τον Ούγγρο! Πρώτο παιχνίδι που ο Ατρόμητος δέχτηκε δύο τέρματα, στα οποία δεν έχει παραμικρή ευθύνη ο Μέγιερι, αλλά και πρώτο ματς που χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές για να έρθει η νίκη.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας, ήταν εκεί στα τετ α τετ που έβγαλε ο Αστέρας, είχε απάντηση σε όλα και ήταν από τους κυριότερους λόγους που ο Ατρόμητος πανηγύρισε στο φινάλε τη νίκη. Τις ικανότητές του τις γνώριζαν όλοι, αλλά μέχρι και την Δευτέρα δεν είχε χρειαστεί να τις δείξει. Τελικά το έκανε με επιτυχία.

Μπροστά από την άμυνα υπάρχει ο Μάντσον και ο Μπουσουλάτζιτς. Ίσως οι πιο σταθεροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μέχρι τώρα. Ειδικά ο Βραζιλιάνος, κάνει ακόμα καλύτερη σεζόν από την περσινή, ενώ καλύτερα πατάει και ο Βόσνιος. Από εκεί και πέρα περνάμε στο δημιουργικό κομμάτι...

Εκεί ο Ουγκράι έχει δείξει πως μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Ουάρντα. Ο Βασιλακάκης αρχίζει να ανεβαίνει, ενώ ο Μπρούνο είναι φιλότιμος. Επίσης, πολλές είναι οι βοήθειες που δίνουν και τα μπακ, Σάκιτς και Γιαννούλης παίζουν αρκετά ψηλά με τον δεύτερο κυρίως να βοηθάει πάρα πολύ στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που έκανε και την Δευτέρα με την μπάλα να φεύγει από τα πόδια του στο αυτογκόλ του Μουνάφο.

Για την επίθεση δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Ένα όνομα, Ευθύμης Κουλούρης! Επτά παιχνίδια, έξι γκολ και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Έχει το ταλέντο, έχει τον τρόπο, δίνει νίκες στον Ατρόμητο!

Και στα δύσκολα υπάρχει ο Ούμπιδες!

Αν το παιχνίδι τώρα στραβώσει; Κανένας λόγος άγχους για Κάναντι και κόσμο! Στον πάγκο υπάρχει πάντα ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, ο Χαβιέρ Ούμπιδες!

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός, έχει ρόλο... ειδικών συνθηκών στην φετινή ομάδα. Μπαίνει στο παιχνίδι να δώσει αυτό που ξέρει και μπορεί ακόμα και σε αυτή την ηλικία και πάντα το κάνει. Δύο φορές έχει στραβώσει παιχνίδι για τον Ατρτόμητο φέτος και τις δύο φορές έδωσε την λύση.

Στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό στο 1-1 έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Κουλούρη που έδωσε τη νίκη, ενώ από τα πόδια του ξεκινά και το 3-2 κόντρα στον Αστέρα. Εκείνος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ στην εξέλιξη του οποίου ο Έλληνας φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε ακόμα τρεις βαθμούς στον πρωτοπόρο Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα