Crash test για το παρόν

Crash test για το παρόν

Νίκος Αθανασίου
Crash test για το παρόν

bet365

Η νεανική έκδοση του Παναθηναϊκού θα δοκιμάσει τις αντοχές της στα τρία σερί ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τα οποία αποτελούν κριτήριο για τις φετινές και μόνο δυνατότητες του συνόλου του Γιώργου Δώνη.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Έξι νίκες και μία ισοπαλία μετρά ο φετινός Παναθηναϊκός, μία ομάδα με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ένα σύνολο που βρίσκεται στην διαδικασία εξέλιξης και πρόδου από τον Γιώργο Δώνη. Μία πρόοδος που είναι εμφανής πάνω στο χορτάρι και αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στην βαθμολογία. Το «τριφύλλι», εξάλλου, θα ήταν πρώτο αν δεν υπήρχε το -6, με το οποίο... φέσωσε την ομάδα η διοίκηση του κλαμπ! Οι «πράσινοι», πλέον, έχουν τρία παιχνίδια... φωτιά! Πρώτα στην Τούμπα, μετά φιλοξενούν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και εν συνεχεία πηγαίνουν στο Καραϊσκάκη. Αναμετρήσεις με τις κατά γενική ομολογία καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και διεκδικητές του τίτλου, αναμετρήσεις που αποτελούν ένα πολύ καλό crash test για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και μόνο.

Ένα crash test για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο φετινός Παναθηναϊκός, ο οποίος κάθε αγωνιστική παρουσιάζει και έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή, παιχνίδι με το παιχνίδι βγάζει σχέδιο, προσωπικότητα και ψυχή.

Εξάλλου, αυτό το σύνολο, αυτά τα παιδιά έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Και αν συνεχιστεί η πολύ καλή δουλειά και φυσικά αν αλλάξει το διοικητικό στάτους άρα και η δυνατότητα για σημαντική και ποιοτική ενίσχυση, θα είναι σε θέση στο άμεσο μέλλον να διεκδικήσουν με πολύ περισσότερες πιθανότητες τους στόχους που θα πρέπει να διεκδικεί κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα