Χατζηθεοδωρίδης: «Τον καλύτερο εαυτό και στα ντέρμπι»

Χατζηθεοδωρίδης: «Τον καλύτερο εαυτό και στα ντέρμπι»

Gazzetta team
Χατζηθεοδωρίδης: «Τον καλύτερο εαυτό και στα ντέρμπι»

bet365

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης στάθηκε στη σημασία ο Παναθηναϊκός να δείξει ανάλογο πρόσωπο μ' αυτό που έχει μέχρι στιγμής και στα ντέρμπι που ακολουθούν.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Δύσκολο πρόγραμμα έρχεται για τον Παναθηναϊκό που έχει να παίξει με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στη σειρά κι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης τόνισε πως άπαντες πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και σ' αυτά τα ματς.

Χαρακτηριστικά είπε στη Nova ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο:

«Το πρώτο μου γκολ ήταν εύκολο, όμως σε αυτό που πέτυχα απέναντι στον Πανιώνιο ήμουν σε καλό σημείο, η μπάλα ήταν στο καλό μου πόδι, το αριστερό και κατάφερα να σκοράρω.

Μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά που κάναμε, πιστεύαμε ότι είμαστε δυνατοί και ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Το αποδείξαμε στα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι τώρα».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Ξέρουμε ότι έρχονται μεγάλα παιχνίδια. Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε αγώνα και αυτό θα κάνουμε και στα ντέρμπι που ακολουθούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα