Τα γκολ και τα στιγμιότυπα της 7ης αγωνιστικής! (vids)

Gazzetta team
Τα γκολ και τα στιγμιότυπα της 7ης αγωνιστικής! (vids)

bet365

Δείτε αναλυτικά τι έγινε στο... κυρίως πιάτο της 7ης αγωνιστικής της Super League, καθώς και τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των αναμετρήσεων.

Η 7η αγωνιστική ξεκίνησε με τη νίκη του Παναθηναίκού επί του Πανιωνίου και τη συνέχεια στο αήττητο σερί της ομάδας του Δώνη. Ο Παναιτωλικός νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επίπεδο Α' Εθνικής τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ενώ η ΑΕΚ δεν επηρεάστηκε από το -3 και επικράτησε 2-0 στη Ριζούπολη.

Η μέρα έκλεισε με τη μεγάλη ανατροπή της Λαμίας, η οποία πανηγύρισε στη Λάρισα την πρώτη της φετινή νίκη.

Την Κυριακή, η Ξάνθη επιικράτησε 1-2 μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού, ενώ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλο διπλό μέσα στο «Βικελίδης». Στην Κρήτη ΟΦΗ... σόκαρε τον Ολυμπιακό, επικρατώντας 1-0. Η αγωνιστική κλείνει με το Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης της Δευτέρας.

Δείτε με ένα click τι έγινε σε κάθε αναμέτρηση, καθώς και τα video

Σάββατο (20/10)

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-2

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 0-2

ΑΕΛ - Λαμία 1-2

Κυριακή (21/10)

Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-2

Άρης - ΠΑΟΚ 1-2

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-0

Δευτέρα (22/10)

19.00: Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα