Μαντζουράκης: «Χάσαμε, όμως προοδεύουμε»

Gazzetta team
Μαντζουράκης: «Χάσαμε, όμως προοδεύουμε»

bet365

Στην πρόοδο των παικτών του στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ΑΕΚ ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Ματζουράκης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε από την ΑΕΚ (0-2), μένοντας δίχως βαθμούς στο πρωτάθλημα, όμως ο προπονητής της ομάδας δήλωσε ικανοποιημένος από τη βελτίωσή της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Έχουμε πρόοδο, κάνουμε βήματα μπροστά. Στη φάση του γκολ έκαναν λάθος τρεις πάικτες και ο Μάνταλος έδειξε την ποιότητά του, όμως αυτό δεν επιτρέπεται.. Ακόμα δεν έχουμε φτάσει να παίζουμε όπως πρέπει, όμως είμαι ευχαριστημένος επειδή βελτιωνόμαστε. Σιγά-σιγά θα έχουμε την εικόνα που θέλουμε. Δουλεύουμε για το καλύτερο και κάνουμε βήματα σιγά σιγά, για να πετύχομε το στόχο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα