Χωρίς τέσσερις η Ξάνθη

Gazzetta team
Χωρίς τέσσερις η Ξάνθη

bet365

Έτοιμη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι η Ξάνθη, με τον Μίλαν Ράσταβατς, να μην υπολογίζει στους Φασίδη, Φλίσκα, Καντά και Καμαρά.

Το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Η ξανθιώτικη ομάδα γυμνάστηκε για τελευταία φορά στην πόλη της Βοιωτίας με τον Καντά να αισθάνεται ενοχλήσεις και μαζί με τον τιμωρημένο λόγω καρτών Καμαρά, να μην υπολογίζονται από τον Μίλαν Ράσταβατς στην 18άδα στην οποία θα βασιστεί για το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι. Επίσης, εκτός έμειναν και οι ανέτοιμοι Φασίδης, Φλίσκας.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Θυμιάνης, Μελιόπουλος, Κοβάσεβιτς, Ντε Λούκας, Τζουρίτσκοβιτς, Κίκε, Σουλεϊμάν, Γέντρισεκ, Κάστρο, Μελισσόπουλος, Μπρίτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα