ΠΑΕ Άρης: «Προστατεύουμε την ομάδα μας»

ΠΑΕ Άρης: «Προστατεύουμε την ομάδα μας»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Προστατεύουμε την ομάδα μας»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην έκδοση δεύτερης ανακοίνωσης-ενημέρωσης των φιλάθλων της ενόψει του ντέρμπι (21/10, 19:00) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» ενημερώνουν τον κόσμο τους για τις συνθήκες προσέλευσής τους αλλά και για τους εξονυχιστικούς ελέγχους. «Ενόψει του αυριανού αγώνα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να υπενθυμίσει προς τον κόσμο της ομάδας μας τα εξής:

Α) Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της λειτουργίας των τουρνικέ, συνιστούμε η προσέλευση να γίνει έγκαιρα για την ομαλή είσοδό σας.

Β) Κατά την είσοδό σας στο γήπεδο απαγορεύεται να έχετε μαζί σας πλαστικά μπουκάλια νερού ή άλλα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα, αναπτήρες, κέρματα κ.λ.π. Ο έλεγχος στις θύρες θα είναι αυστηρός.

Γ) Ενισχύουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας και με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε. Προστατεύουμε την ομάδα μας και την έδρα μας από τον οποιονδήποτε επιχειρήσει να τη βλάψει. Έχουμε το νου μας και στον διπλανό μας…», αναφέρει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα