Εκτός αποστολής και ο Βούκοβιτς (pic)

Gazzetta team
Εκτός αποστολής και ο Βούκοβιτς (pic)

bet365

Εκτός του τραυματία Χασάν και του τιμωρημένου Φορτούνη, ούτε ο Γιάγκος Βούκοβιτς θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (21/10, 20:30).

Απρόοπτο για τον Πέδρο Μαρτίνς την τελευταία στιγμή πριν την κατάρτιση της αποστολής των Πειραιωτών, που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, με τον Σέρβο στόπερ να τίθεται εκτός πλάνων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός τον βασικό κεντρικό αμυντικό του, που φέτος έχει αγωνιστεί ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Μάνος, που ξεπέρασε τον τραυματισμό στο χέρι και θα βρεθεί απέναντι στην πρώην του ομάδα.

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ναχουέλ, Τουρέ, Ποντένσε, Γκερέρο, Μάνος.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην OFI. / The squad players selected ahead of the match against OFI. #olympiacos #slgr #squadlist pic.twitter.com/bIBeyooLsW

— Olympiacos FC (@olympiacos_org) 20 Οκτωβρίου 2018

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα