«Μισός» ο Απόλλων

Gazzetta team
«Μισός» ο Απόλλων

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Ματζουράκης άφησε εκτός τους Τζανετόπουλο, Πέδρο
Μετ' εμποδίων ολοκλήρωσε ο Απόλλων την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ, όπου πλέον έχουν προκύψει πολλά προβλήματα. Λόγω τραυματισμών δεν υπολογίζονται οι Κοντοές, Ναδάλες, Μάντζιος, ενώ ο Γιάννης Ματζουράκης άφησε εκτός χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τους Τζανετόπουλο (έχει συμβεί και στο παρελθόν και αποτελεί «καμπανάκι») και Ζοάο Πέδρο. Η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποτελείται από τους Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργιας, Λούκιτς, Βαφέας, Στάθης, Ουριχουέλα, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο, Ακόστα, Τριάδης, Σικαμπάλα, Βάρκας, Μπορίς, Ρώσση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα