Δεν «έδειξε» 11αδα ο Χάβος

Δημήτρης Ρούσσος
Δεν «έδειξε» 11αδα ο Χάβος

bet365

Η Λαμία ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, με τον Μάκη Χάβο να κρατάει κλειστά τα «χαρτιά» του για την 11αδα και μόνη δεδομένη αλλαγή αυτή του αντικαταστάτη του απόντα Καραγκούνη, με τον Καραμάνο να μοιάζει φαβορί.

Απέναντι στην ΑΕΛ (20/10, 20:30) η Λαμία θα προσπαθήσει να μείνει αήττητη, ψάχνοντας βέβαια και τις πιθανότητές της για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα που δεδομένα εντός έδρας θα ψάξει το «τρίποντο», σε ένα παιχνίδι που είναι στα «μέτρα» της.

Ο Μάκης Χάβος μπορεί να υπολογίζει σε όλους όσους περίμενε πως θα έχει διαθέσιμους, δεδομένου πως εδώ και πάνω από 10 μέρες ο Θανάσης Καραγκούνης είναι εκτός προπονήσεων, μετά τα προβλήματα που αποκόμισε από τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Δεδομένου πως υπολογίζεται ως βασικός, ο Μακεδόνας προπονητής πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του κι αυτός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Τάσος Καραμάνος. Ο Έλληνας επιθετικός μετράει 4 συμμετοχές, μια ως βασικός και όπως φαίνεται ετοιμάζεται για τη δεύτερη, μαζί με τους Επστάιν, Μπερτόλιο και Μπαράλες στη βασική 11αδα. Ερωτηματικό ενδεχομένως προκύψει για τον πρώτο εκ των Αργεντινών, αν φανεί πως δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει, καθώς έχασε δυο προπονήσεις μέσα στη βδομάδα λόγω ίωσης.

Κατά τα λοιπά ο Χάβος δεν αποκάλυψε τα σχέδιά του στις προπονήσεις, «ανακατεύοντας» τα σχήματα με βασικούς κι αναπληρωματικούς. Η λογική λέει πως οι υπόλοιποι σε άμυνα και κέντρο (Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος) δεν θα αλλάξουν, με τους Πλιάτσικα και Βασιλαντωνόπουλο πάντως να έχουν τις δικές τους πιθανότητες, μετά την καλή εικόνα απέναντι στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας στο Ελ Πάσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα