Παραμένει το -3 για την ΑΕΚ!

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Παραμένει το -3 για την ΑΕΚ!

Παραμένει το -3 για την ΑΕΚ!

Η έφεση της ΑΕΚ δεν είχε την τύχη που θα ήθελαν οι άνθρωποι της Ένωσης, καθώς η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την απέρριψε, με την ποινή των -3 βαθμών να παραμένει.

Με το  PulseBet*, νιώθεις  το παλμό του  Live  στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tα μαντάτα δεν είναι καλά για την ΑΕΚ, καθώς ούτε στην έφεση κατάφεραν οι «κιτρινόμαυροι» να σβήσουν την ποινή των -3 βαθμών και των 2 αγωνιστικών χωρίς κόσμο που επιβλήθηκε για τα επεισόδια εκτός γηπέδου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Έτσι πλέον η Ένωση βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με δέκα βαθμούς και απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή την οποία μοιράζονται ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ  κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».

Best of internet