Παραμένει το -3 για την ΑΕΚ!

Παραμένει το -3 για την ΑΕΚ!

Gazzetta team
Παραμένει το -3 για την ΑΕΚ!

bet365

Η έφεση της ΑΕΚ δεν είχε την τύχη που θα ήθελαν οι άνθρωποι της Ένωσης, καθώς η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την απέρριψε, με την ποινή των -3 βαθμών να παραμένει.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tα μαντάτα δεν είναι καλά για την ΑΕΚ, καθώς ούτε στην έφεση κατάφεραν οι «κιτρινόμαυροι» να σβήσουν την ποινή των -3 βαθμών και των 2 αγωνιστικών χωρίς κόσμο που επιβλήθηκε για τα επεισόδια εκτός γηπέδου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Έτσι πλέον η Ένωση βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με δέκα βαθμούς και απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή την οποία μοιράζονται ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα