Δέκα ημέρες και ούτε... κουβέντα!

Δέκα ημέρες και ούτε... κουβέντα!

Νίκος Αθανασίου
Δέκα ημέρες και ούτε... κουβέντα!

bet365

Μετά από ένα δεκαήμερο από την ημέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Παϊρότζ, ο Ταϊλανδός ούτε έχει τοποθετηθεί, ούτε έχει βάλει τα πρώτα χρήματα στην ΠΑΕ που απέχουν... χιλιόμετρα από την αρχική πρόταση των 47 εκατομμυρίων ευρώ!

Επιστροφή χρημάτων* στο Σαραγόσα - Κάντιθ και σούπερ αποδόσεις στο Copa Del Rey από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δεν έχουν τέλος τα... περίεργα στην υπόθεση της μεταβίβασης των μισών μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Παϊρότζ, την Panasia και όσους εκπροσωπεί ο Ταϊλανδός broker, τους οποίος γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Καταστάσεις που έχουν ξενερώσει τον κόσμο του «τριφυλλιού», ο οποίος πλέον είναι πέρα για πέρα δύσπιστος, καθώς η υποτιθέμενη νέα εποχή προς το παρόν δεν γεννά ούτε όραμα, ούτε ελπίδα για το μέλλον! Και πως να γεννήσει αισιοδοξία όταν η αρχική πρόταση έκανε λόγο για 47 εκατομμύρια ευρώ και πλέον η συζήτηση έχει οδηγηθεί στο πότε θα βάλει το πρώτο εκατομμύριο η Panasia, ώστε... τμηματικά να πάρει τις μισές μετοχές του Αλαφούζου!

Μετά από ένα εξάμηνο αναβλητικότητας, καθυστερήσεων και αδιαφανών συζητήσεων για το μέλλον του Παναθηναϊκού, πριν δέκα ημέρες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Παϊρότζ για την παραχώρηση των μισών μετοχών του.

Δέκα ημέρες μετά, ο Ταϊλανδός δεν έχει τοποθετηθεί! Δεν έχει πει ούτε λέξη για μία τόσο σημαντική συμφωνία, για μία συμφωνία που υπο προϋποθέσεις τον χρίζει ως δεύτερο μεγάλο αφεντικό του Παναθηναϊκού. Λες και δεν έχει υπάρξει συμφωνία, λες και δεν υπήρξε μία τόσο ουσιαστική εξέλιξη. Τουλάχιστον επικοινωνιακά, γιατί η ουσία είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε καιρό, ώστε να διαπιστώσουμε αν υπάρχει...

Παράλληλα, προκαλεί απορία το γιατί εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχουν εμφανιστεί τα χρήματα(1 εκατομμύριο ευρώ) που έχει δεσμευθεί ότι θα βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ ενώ ξεκάθαρα η γενικότερη διαχείριση της κατάστασης θυμίζει αρκετά εκείνη του Παϊρότζ στην Μουσκρόν, με την ελπίδα όλων οι συμπτώσεις να είναι απλά συμπτώσεις και ο Ταϊλανδός να καταφέρει με πράξεις να γυρίσει το χαρτί στο άμεσο μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα