Χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος δεν θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να μην δίνουν εισιτήρια υπό τον φόβο επεισοδίων.

Οι φίλοι του Πανιώνιου δεν θα μπορέσουν τελικά να βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αν και αρχικά οι «πράσινοι» ήταν θετικοί στο να δώσουν εισιτήρια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, κάτι για το οποίο είχε συμφωνήσει και η αστυνομία, τελικά υπό τον φόβο επεισοδίων το «τριφύλλι» αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Έτσι, ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό χωρίς τον... δωδέκατο παίκτη του! Κάτι που φυσικά θα συμβεί και στον δεύτερο γύρο με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να μην πηγαίνουν στη Νέα Σμύρνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα