Ατρόμητος – Αστέρας: Υπάρχει απάντηση στο 1-0; (pics)

Gazzetta team
Ατρόμητος – Αστέρας: Υπάρχει απάντηση στο 1-0; (pics)

bet365

Τη Δευτέρα θα συγκρουστούν οι δύο «μικρομεσαίοι» Ευρωπαίοι και οι Περιστεριώτες «χτίζουν» μία σούπερ παράδοση κόντρα στους Αρκάδες
Στην μπάλα οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό αποτελούν και έναν... μπούσουλα. Ορισμένες φορές «στοιχειώνουν» καταστάσεις, ως ένα βαθμό στα όρια του εξωπραγματικού.
Πάρτε παράδειγμα το ματς της Δευτέρας, όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Αστέρα στο ντέρμπι των δύο «μικρομεσαίων» Ευρωπαίων της κατηγορίας. Οι Περιστεριώτες δημιουργούν τα τελευταία χρόνια μία παράδοση που «καθηλώνει» τους Αρκάδες, καθώς μετρούν έξι σερί νίκες με σκορ 1-0.
Οταν θα συμβεί μία, δύο, άντε τρεις φορές σερί, μπορεί να χαρακτηριστεί πάνω-κάτω στα όρια του φυσιολογικού. Καλές ομάδες γαρ, αμφίρροπες οι μεταξύ τους αναμετρήσεις, άρα τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή. Αλλά έξι...; Πάει πολύ. Εχουν «απάντηση» οι Αρκάδες; Θα το μάθουμε σε μερικές ημέρες...
ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ SOCCERBASE.GR

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα