Έτοιμος και ο Μάνταλος!

Έτοιμος και ο Μάνταλος!

Δημήτρης Βέργος
Έτοιμος και ο Μάνταλος!

bet365

Μετά τον Έκι Πόνσε, και ο Πέτρος Μάνταλος μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στην ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Θετικά νέα και από την προπόνηση της Τρίτης για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην ΑΕΚ. Έπειτα από τον Έκι Πόνσε, ο Έλληνας κόουτς είδε στα Σπάτα και τον Πέτρο Μάνταλο να μπαίνει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αυτό αποτελεί την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για την ΑΕΚ ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, με τον Ουζουνίδη να βλέπει σιγά σιγά τους παίκτες που έλειπαν λόγω τραυματισμών να επιστρέφουν.

Από εκεί και πέρα, οι Μάριος Οικονόμου, Γιάννης Γιαννιώτας και Χρήστος Αλμπάνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ φυσικά απόντες από την προπόνηση ήταν οι διεθνείς.

Οι παίκτες της Ένωσης θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα