Ανακοίνωσε Κωνστάντο ο Παναθηναϊκός!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Κωνστάντου, ο οποίος αναλαμβάνει διοικητικός σύμβουλος στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Όπως ήταν γνωστό αυτό που απέμενε για την πρόσληψη του Κώστα Κωνστάντου στον Παναθηναϊκό ήταν η μόνο η ανακοίνωση. Κάτι που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ έκανε γνωστή την... μεταγραφή του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του συλλόγου με ποστ στο instagram! Ο Κωνστάντος βρέθηκε στο πλευρό του Κώστα Πηλαδάκη στην ΑΕΛ, έχοντας ρόλο αντιπροέδρου ενώ στο «τριφύλλι» θα λειτουργεί ως διοικητικός σύμβουλος. Η πρόσληψή του έγινε έπειτα από πρόταση του Νίκου Νταμπίζα στον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς το κενό που έχει από ικανά στελέχη το κλαμπ είναι τεράστιο!

Ένας κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, το 1986, ο Κώστας Κωνστάντος αναλαμβάνει από σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρόλο διοικητικού συμβούλου για το ποδοσφαιρικό τμήμα. #Panathinaikos #paofc2018_19

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on