Προφυλάσσεται ο Νέιρα

Gazzetta team
Προφυλάσσεται ο Νέιρα

bet365

Ο Χουάν Άγχελ Νέιρα αισθάνθηκε σφίξιμο στη γάμπα και δεν θα αγωνιστεί στο σαββατιάτικο (13/10, 11:00) φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη. Εκτός πλάνων και οι τραυματίες Παπάζογλου, Μπολάκης και ο Βουό, που βρίσκεται με άδεια στην Πορτογαλία.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον συμπολίτη του σε φιλικό το πρωί του Σαββάτου στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με τον Νίκο Παπαδόπουλου να θέλει να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Nations League.

Εκτός αγώνα θα είναι οι τραυματίες Μπολάκης και Παπάζογλου, όπως και ο Νέιρα, που αισθάνθηκε σφίξιμο στη γάμπα και δεν προπονήθηκε την Παρασκευή. Ακόμη, δεν υπολογίζεται ο Βουό, που βρίσκεται με ειδική άδεια στην Πορτογαλία για οικογενειακή του υπόθεση και ο Μιχόγεβιτς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα U-21 της χώρας του.

Αντίθετα ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει στη διάθεση του τους νεαρούς Νοικοκυράκη, Καλαιτζάκη, οι οποίοι αγωνίζονται με την ομάδα Κ19 και έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια, αλλά και τους Περδίκη και Αζίζι, επίσης από την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα