Χωρίς κόσμο με Άρη και Ατρόμητο η ΑΕΚ

Gazzetta team
Χωρίς κόσμο με Άρη και Ατρόμητο η ΑΕΚ

bet365

Εκτός της αφαίρεσης βαθμών, στην ΑΕΚ επιβλήθηκε επιπρόσθετα τιμωρία της έδρας για δυο αγώνες κι αν η ποινή δεν εκπέσει στην έφεση, τα παιχνίδια στα οποία θα εκτίσει είναι αυτά με Άρη (27/10) και Ατρόμητο (11/11).

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σαν βόμβα «έσκασε» η είδηση της τιμωρίας της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Super League.

Η Ένωση τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 73.250. Έτσι, εκτός από τη βαθμολογίκή της υποχώρηση, θα πρέπει να δώσει και παιχνίδια στο άδειο ΟΑΚΑ, χωρίς την υποστήριξη του κοινού της.

Αυτά θα είναι με τον Άρη στις 27 Οκτωβρίου (19:30) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με τον Ατρόμητο στις 11 Νοεμβρίου (15:00) για τη 10η.

Πρέπει να σημειωθεί πως η ποινή που της επιβλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο είναι εφέσιμη και όλα τα παραπάνω θα ενεργοποιηθούν αν η Ένωση δεν δικαιωθεί στο βαθμό της έφεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα