Προπονήθηκε κανονικά ο Αραβίδης

Προπονήθηκε κανονικά ο Αραβίδης

Gazzetta team
Προπονήθηκε κανονικά ο Αραβίδης

bet365

Ο Χρήστος Αραβίδης ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα την Πέμπτη (11/10) κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Συνεχίστηκε την Πέμπτη (11/10) το πρόγραμμα των Κρητικών με ένα ευχάριστο νέο για τον τεχνικό της ομάδας, αφού ο Χρήστος Αραβίδης, που είχε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, προπονήθηκε κανονικά.

Αντίθετα Παπάζογλου και Μπολάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση έλειπε και ο Τζίλι Βουό, που έχει ειδική άδεια και βρίσκεται στην Πορτογαλία για οικογενειακή του υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο (13/10) θα δοθεί φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Εργοτέλη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο κεκλεισμένων των θυρών.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Η Κ17

Στα νέα των ακαδημιών, με τον Παναθηναικό αγωνίζεται την Παρασκευή (12/10), η ομάδα Κ17 του ΟΦΗ, σε εξ αναβολής λόγω κακοκαιρίας παιχνίδι. Η αναμέτρηση θα γίνει στις 11.30. στο Κορωπί (Γ. Καλαφάτης). Στη συνέχεια η ομάδα θα παραμείνει στην Αθήνα, καθώς την Κυριακή (14/10, 13:15) αγωνίζεται με τον Ατρόμητο στο δημοτικό γήπεδο Ρούφ.

Η Κ15 του ΟΦΗ αγωνίζεται το προσεχές Σάββατο (2.30μμ) με τον Πανιώνιο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ η Κ19 έχει ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα