Πρόγραμμα «λουκούμι» για ΑΕΛ μέχρι τον ΠΑΟΚ

Πρόγραμμα «λουκούμι» για ΑΕΛ μέχρι τον ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Πρόγραμμα «λουκούμι» για ΑΕΛ μέχρι τον ΠΑΟΚ

bet365

Καλύτερο πρόγραμμα μετά την διακοπή για τους αγώνες του Nations League δεν θα μπορούσε να έχει η ΑΕΛ, με τους Λαρισαίους να παίζουν τα... ρέστα τους ως την 13η αγωνιστική, προκειμένου να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Με τις έξι πρώτες αγωνιστικές να έχουν ολοκληρωθεί, η ΑΕΛ έχει καταφέρει να μαζέψει 6 βαθμούς έχοντας 2 νίκες και 4 ήττες, σε ένα πρόγραμμα που ούτε τρομερά δύσκολο ήταν, αλλά σίγουρα όχι και το πλέον βατό. Βατό και μάλιστα και με το παραπάνω είναι αυτό που ακολουθεί ως και την 13η αγωνιστική που αρχίζει η τριάδα «φωτιά» με ΠΑΟΚ (εκτός) και στην συνέχεια υπάρχει η αναμέτρηση με την ΑΕΚ (εντός) και τον Ολυμπιακό (εκτός).

Μέχρι τότε όμως οι «βυσσινί» έχουν την «χρυσή» ευκαιρία όχι μόνο να πάρουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα, αλλά να μπορέσουν να βάλουν πλώρη για ακόμα πιο ψηλά και όχι απλά το να γίνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή. Συγκεκριμένα στις επόμενες έξι αγωνιστικές οι Θεσσαλοί παίζουν εντός έδρας τα 4 ματς και 2 εκτός, αυτά με Λεβαδειακό που δεν τον λες και μεγαθήριο και Αστέρα Τρίπολης που είναι βεβαίως μια δύσκολη έδρα.

Όσον αφορά τα εντός κόντρα σε Λαμία, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο, η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα μπορεί να κάνει ακόμα και το απόλυτο, κάτι φυσικά που αν γίνει, μιλάμε για πλήρη αλλαγή των στόχων. Το σίγουρο πάντως είναι πως για την ΑΕΛ το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν θα μπορούσε να υπάρχει ούτε και σε παραγγελία και μένει να δούμε αν θα το εκμεταλλευτεί, καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν σημαντικά. Αν δηλαδή το εκμεταλλευτεί θα μπορεί να κοιτάζει για πιο ψηλά, αν όχι, θα κάνει την εμφάνισή της η αγωνία για την συνέχεια...

Το πρόγραμμα της ΑΕΛ μέχρι την 13η αγωνιστική

7η αγωνιστική ΑΕΛ – Λαμία

8η αγωνιστική ΑΕΛ – ΟΦΗ

9η αγωνιστική Λεβαδειακός – ΑΕΛ

10η αγωνιστική ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα

11η αγωνιστική Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ

12η αγωνιστική ΑΕΛ – Πανιώνιος

13η αγωνιστική ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα