Με Μπούση, Σαμαρά και Πουρσανίδη το νέο Δ.Σ του ΟΦΗ (pics)

Με Μπούση, Σαμαρά και Πουρσανίδη το νέο Δ.Σ του ΟΦΗ (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Με Μπούση, Σαμαρά και Πουρσανίδη το νέο Δ.Σ του ΟΦΗ (pics)

bet365

Ολοκληρώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ και ψηφίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο ξεχωρίζουν τα ονόματα των Μιχάλη Μπούση, Γιώργου Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη.

Ιστορικές στιγμές ζει ο ΟΦΗ, που αλλάζει «σελίδα» με το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του να περνάει και τυπικά στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, που αναμένεται στο Ηράκλειο τις επόμενες ημέρες.

Σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου η απελθούσα διοίκηση ευχαρίστησε τους «διαδόχους» και προχώρησε στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου κατά την Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Στη σύνθεσή του βρίσκεται βέβαια το όνομα του νέο μεγαλομετόχου, καθώς και του Γιώργου Σαμαρά και του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ, Ηλία Πουρσανίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ηλίας Πουρσανίδης, Γιάννης Σαμαράς και Γιώργος Σαμαράς δεν έκαναν δηλώσεις, καθώς θέλουν πρώτος να μιλήσει για το θέμα ο νέος μεγαλομέτοχος, που δεν θα αργήσει να βρεθεί στο Ηράκλειο και να παρουσιάσει το πλάνο του.

Εξάλλου, η Γ.Σ αποφάσισε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση ποσών που αφορούν: α) σε ταμειακές διευκολύνσεις, β) σε οφειλές και υποχρεώσεις προς τρίτους.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ:

Μιχαήλ Μπούσης

Ευάγγελος Παλυβός

Γρηγόριος Παλυβός

Γεώργιος Σαμαράς

Ηλίας Πουρσανίδης

Ιάσονας Παπαστεφανάκης

Παναγιώτης Σπυριδάκης (εκπρόσωπος Ερασιτέχνη ΟΦΗ)

Μιχαήλ Μυλωνάκης (αναπληρωματικό μέλος)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα