Ξένος διαιτητής στο Άρης-ΠΑΟΚ

Ξένος διαιτητής στο Άρης-ΠΑΟΚ

bet365

Ο Μέλο Περέιρα δεσμεύτηκε στον Θόδωρο Καρυπίδη ότι θα οριστεί ξένος διαιτητής στα ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ, ενώ είναι πιθανό να βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 21 Οκτωβρίου.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Πορτ Βέιλ - Μπέρτον! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, παρουσία και του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, με τον Μέλο Περέιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΚΕΔ. Ο κ. Καρυπίδης εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που έχει ο Άρης από τη διαιτησία με αποκορύφωμα τον διαιτητή Κομίνη στον πρόσφατο αγώνα με τον Πανιώνιο. «Τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα, μας έχουν στοιχίσει κι αυτή η κατάσταση δεν γίνεται να συνεχιστεί. Έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια, σαν Άρης θέλουμε να σας βοηθήσουμε στο έργα σας, κρατάμε χαμηλούς τόνους αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της. Κυρίως οι βοηθοί κάνουν τραγικά λάθη τα οποία στοιχίζουν», είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο Μέλο Περέιρα στάθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει για την βελτίωση της διαιτησίας στην Ελλάδα και του απάντησε ότι «προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και παρακολουθούμε στενά τους διαιτητές». Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής δεσμεύτηκε ότι στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα οριστούν ξένοι διαιτητές αλλά δεν δεσμεύτηκε το ίδιο και για τους αγώνες απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Σημείωσε δε ότι ο ορισμός των ξένων διαιτητών εξαρτάται από την επικινδυνότητα του αγώνα η οποία καθορίζεται από την αστυνομία, την αντιπαλότητα των συλλόγων αλλά και τη βαθμολογική θέση, ενώ έθεσε και τον οικονομικό παράγοντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα