Προπονήθηκε κανονικά ο Κοροβέσης

Προπονήθηκε κανονικά ο Κοροβέσης

Gazzetta team
Προπονήθηκε κανονικά ο Κοροβέσης

bet365

Με προπόνηση που έγινε την Πέμπτη (4/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στη Λαμία (Κυριακή, 7/10, 16:00).

Αθλ. Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Νίκος Κοροβέσης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θέτει εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Φθιώτιδας.

Αντίθετα οι Μπολάκης και Παπαστεριανός ακολούθησαν ξανά ατομικό και θεραπεία, με την κατάστασή τους να μην αφήνει προς το παρόν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για συμμετοχή τους στον αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, την Παρασκευή (5/10) θα μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο ένοιωσε ο Κοιλιάρας και ακολούθησε και αυτός ατομικό και θεραπεία.

Το ίδιο και ο γκολκίπερ Δερμιτζάκης, αλλά και ο Παπάζογλου.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (5/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα