Πρόβλημα με Κριζμάν, μπήκε ο Παμλίδης

Gazzetta team
Πρόβλημα με Κριζμάν, μπήκε ο Παμλίδης

bet365

Με αρκετές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον Γιάννη Πετράκη να βλέπει τον Κρίζμαν να μπαίνει στα πιτς λόγω τραυματισμού. Μπήκε ο Παμλίδης.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ συνέχισε ο ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Γιάννης Πετράκης είδε τον Σάντι Κρίζμαν να απουσιάζει λόγω τραυματισμού και να προστίθεται στους Λέο και Περιστερίδη που είναι εκτός. Απών και ο Αποστολόπουλος με άδεια.

Αντίθετα, ευχάριστα νέα για τον Παμλίδη με τον 25χρονο φορ να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά από 2,5 μήνες απουσίας. Στα της προπόνησης το πρόγραμμα περιελάμβανε λειτουργική δύναμη με παιχνίδια τακτικού προσανατολισμού και σκοπό την υψηλή αερόβια ικανότητα και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό επιθετικής τακτικής.

Επόμενη προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (11:00) στο ΠΕΑΚΙ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα