Ατρόμητος: Βρίσκει γκολ, μένει πρώτος!

Ατρόμητος: Βρίσκει γκολ, μένει πρώτος!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Βρίσκει γκολ, μένει πρώτος!

bet365

Η εντυπωσιακή πορεία του Ατρόμητου συνεχίζεται και στο φετινό πρωτάθλημα, με τους Περιστεριώτες πλέον να έχουν βρει γκολ πέρα από αυτά του Ευθύμη Κουλούρη και να παραμένουν στην κορυφή του πρωταθλήματος!

ΑΕΚ – Μπενφίκα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε και η πέμπτη αγωνιστική της Super League και στην κορυφή βρίσκονται δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος. Οι δύο συγκάτοικοι έχουν από 13 βαθμούς, με τον «δικέφαλο» του βορρά ωστόσο να έχει και το απόλυτο, σε αντίθεση με την ομάδα του Κάναντι που άφησε δύο βαθμούς την δεύτερη αγωνιστική κόντρα στη Ξάνθη.

Αυτό που έχει αλλάξει για τον Ατρόμητο από την δεύτερη έως την πέμπτη αγωνιστική, είναι πως άρχισε να βρίσκει γκολ κι από άλλους ποδοσφαιριστές, πέρα του Κουλούρη! Ο Έλληνας επιθετικός, τις πρώτες τρεις αγωνιστικές μετρούσε 3 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις κι από τότε έχει... σιωπάσει. Είναι μέσα στις φάσεις, δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά είναι άσφαιρος στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Υπό άλλες συνθήκες ο Ατρόμητος θα είχε μεγάλο πρόβλημα και σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα, κάτι που δεν έκανε ούτε πέρσι στην τρομερή χρονιά που πραγματοποίησε. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο λόγος το γεγονός πως ο Κάναντι βλέπει να σκοράρουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Το άγχος του από το καλοκαίρι ήταν αν ο Ατρόμητος θα έβρισε τα γκολ των Ουάρντα, Ντιγκινί. Αν κι ακόμα είμαστε αρκετά νωρίς στο πρωτάθλημα φαίνεται να τα βρίσκει.

Οι Περιστεριώτες, κόντρα σε ΑΕΛ και Λεβαδειακό επικράτησαν με το ίδιο σκορ, 2-0. Μάλιστα, και στα δύο αυτά παιχνίδια πέτυχαν τα τέρματά τους στην επανάληψη. Το σημαντικό για τον Αυστριακό σε αυτά τα δύο ίδια, κατά τα άλλα, σκορ είναι οι σκόρερς. Κανένα από τα τέσσερα αυτά τέρματα δεν προήλθε από τον Κουλούρη, αντίθετα τα δύο ήρθαν από δύο διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.

Μπρούνο, με ΑΕΛ, και Βασιλακάκης, με Λεβαδειακό, μπήκαν στην εξίσωση των σκόρερ κάτι που χρειαζόταν πολύ ο Ατρόμητος. Σε αυτούς τους δύο, προστίθεται και ο εξαιρετικός με το... καλημέρα Ουγκράι, που μετρά ήδη 2 τέρματα σε 3 συμμετοχές και αφήνει πολλές υποσχέσεις! Αν μέσα σε αυτά, βάλουμε πως ο Μανούσος και ο Ενσικουλού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βοηθήσουν όπως θα ήθελαν την ομάδα, τότε το μέλλον φαίνεται να είναι ακόμα πιο ελπιδοφόρο στο κομμάτι του σκοραρίσματος.

Αυτό που έχει να κάνει ο Ατρόμητος είναι να συνεχίσει έτσι. Να καταφέρνει να βρίσκει σκόρ κι από τους μεσοεπιθετικούς του και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, όπως άλλωστε έκανε και πέρσι. Ο Αυστριακός γνωρίζει πως ο Κουλούρης θα κάνει κι αυτός την δουλειά του και το άγχος που υπήρχε το καλοκαίρι, πλέον έχει περιοριστεί αρκετά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα