Λαμία - Ξάνθη 0-0

Φώτης Καρακούσης
Λαμία - Ξάνθη 0-0

bet365

Ούτε αυτή την φορά η Λαμία πανηγύρισε τη νίκη! Οι χαμένες ευκαιρίες πολλές, όμως η Ξάνθη, που κι αυτή είχε τις δικές της καλές στιγμές, έφυγε με τον βαθμό (0-0) της ισοπαλίας σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Δευτέρα απόγευμα, βλέπεις πως έχει αγώνα της Λαμίας με τη Ξάνθη και σίγουρα σκέφτεσαι πως σιγά μην το δεις, καθώς δεν περιμένεις πως θα θαυμάσεις και κάποιο εξαιρετικό θέαμα. Ε έκανες μεγάλο λάθος που δεν το είδες και μπορεί το 0-0 να μην το δείχνει αυτό, αλλά τόσο οι Λαμιώτες, όσο και οι Ξανθιώτες προσέφεραν όμορφο θέαμα. Έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ήταν άστοχοι, αλλά και άτυχοι, αλλά σίγουρα έπαιξαν ποδόσφαιρο, παίρνοντας από έναν βαθμό.

Με τον βαθμό αυτό οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 2 μετά και από αυτόν της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μένοντας όμως στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 6 και ανέβηκαν στην 7η θέση μαζί με τους ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Ξάνθη τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που είχε την Ξάνθη να έχει το έλεγχο και να χάνει τις περισσότερες ευκαιρίες. Σημαντικότερη όλων αυτή στο 35' με τον Σουλεϊμάν να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Σαράνοφ. Ο τερματοφύλακας της Λαμίας ήταν αυτός που στο 44' έδιωξε τη κεφαλιά του Λισγάρα από το ένα μέτρο. Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι απείλησαν, αλλά σε καμία περίπτωση τόσο όσο οι αντίπαλοί τους.

Η Λαμία καλύτερη στο δεύτερο

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε εντελώς, καθώς η Λαμία ανέκτησε τα ηνία της αναμέτρησης και πίεσε ψηλά τους αντιπάλους της. Οι Λαμιώτες δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Αυτή η αστοχία, στοίχισε τους γηπεδούχους που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, ενώ στον αντίπαλο η Ξάνθη πήρε έναν σημαντικό βαθμό, απέναντι σε μια ομάδα που θα παλέψει για την σωτηρία της.

MVP: Αμυντικά ήταν εξαιρετικός κόβοντας πολλές φορές τους παίκτες της Λαμίας, ενώ και επιθετικά έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Ο λόγος για τον Λισγάρα που αξίζει τον τίτλο του πολυτιμότερου σε αυτή την αναμέτρηση.

Στο ύψος του: Ο Μπερτόλιο. Ο μέσος της Λαμίας ήταν ο παίκτης από τον οποίο περνούσε όλο το παιχνίδι των γηπεδούχων. Αν ήταν και πιο εύστοχος σε κάποιες προσπάθειες θα μιλάγαμε για τον καλύτερο της αναμέτρησης.

Αδύναμος κρίκος: Δεν τροφοδοτήθηκε όσο άλλες φορές, αλλά η αλήθεια είναι πως σήμερα ο Γέντρισεκ έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Προσπάθησε, πάλεψε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έκανε την διαφορά.

Η «γκάφα»: Αν ο Λισγάρας δεν ήταν κεντρικός αμυντικός, θα βάζαμε ως γκάφα την κεφαλιά του στο τέλος του πρώτου μέρους, καθώς ναι μεν ο Σαράνοφ έδιωξε με τα πόδια, αλλά και η εκτέλεση δεν ήταν και η καλύτερη. Όμως επειδή είναι αμυντικός, λέμε να μην βάλουμε κάποια γκάφα στο ματς.

Το «στραγάλι»: Ήρεμο βράδυ για τον Τσαμούρη. Δεν υπήρξε κάποια σημαντική φάση και αφού το όνομά του δεν ακούστηκε καθόλου, είναι πετυχημένος.

Το «ταμείο» του gazzetta.gr: Σε ένα ματς που κανείς μας δεν περίμενε να δει κάτι καλό, Λαμία και Ξάνθη έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο. Το 0-0 έμεινε είτε από τύχη, είτε από αστοχία, αλλά είναι δίκαιο καθώς και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας (85' Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραγκούνης (73' Καραμάνος), Μπερτόγλιο, Επστάιν (81' Μαστούρ), Μπαράλες.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Σιλά, Καμαρά, Κοβάτσεβιτς (67' Ντε Λούκας), Σαρπόνγκ, Καντά (89' Αλμέιδα), Οκάν Σουλεϊμάν (52' Ντουρίτκοβιτς), Γέντρισεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα