Επίσκεψη σε σχολεία από Ξάνθη

Gazzetta team
Επίσκεψη σε σχολεία από Ξάνθη

bet365

Αντιπροσωπεία παικτών της Ξάνθης επισκέφθηκαν το 10ο Δημοτικό Σχολείο και το 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης.

Η σχετική ενημέρωση:

Μέρα διπλής δράσης ήταν η Πέμπτη (28/9) για την Xanthi FC. Το πρωινό της ημέρας η ξανθιώτικη ομάδα εκπροσωπήθηκε σε τρία σχολεία του Νομού συμμετέχοντας ενεργά στην 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018 με σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ».

Οι ποδοσφαιριστές Ζίβκοβιτς, Φλίσκας, Τζουρίτσκοβιτς, Μελισσόπουλος, Κοβάσεβιτς, Μελιόπουλος επισκέφθηκαν το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, οι Λισγάρας, Θυμιάνης, Κάστρο, Σαρπόνγκ, Μπρίτο, Γκαραβέλης το 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης και οι Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Σουλεϊμάν, Σταθάκης, Καμαρά, Συλλά, Κίκε το Γυμνάσιο Γενησέας. Ήταν ένα διαφορετικό πρωινό με την ξανθιώτικη ομάδα να ανταλλάσσει θετική ενέργεια στις δραστηριότητες με τους μαθητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο με τους αγαπημένους τους παίκτες, να ζητήσουν αυτόγραφα, να βγουν φωτογραφίες και να κερδίσουν δώρα μέσα από όμορφους διαγωνισμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα