Νοκ-άουτ και ο Μουνιέ!

Νοκ-άουτ και ο Μουνιέ!

Νίκος Αθανασίου
Νοκ-άουτ και ο Μουνιέ!

bet365

Μετά τον Ματίας Γιόχανσον και ο Αντονί Μουνιέ θα μείνει εκτός για περίπου είκοσι ημέρες, έχοντας πρόβλημα στο γόνατο.

Συνεχίζονται τα άσχημα μαντάτα από το ιατρικό δελτίο στον Παναθηναϊκό! Μετά την χθεσινή θλάση που υπέστη ο Ματίας Γιόχανσον και τον αφήνει εκτός για περίπου είκοσι ημέρες, ήρθε να προστεθεί νέο πρόβλημα για τον Αντονί Μουνιέ που βρισκόταν σε διαδικασία επιστροφής. Ο Γάλλος εξτρέμ τέθηκε εκτός προπονήσεων, καθώς η μαγνητική τομογραφία που έκανε έδειξε επιδείνωση της τενοντίτιδας. Θα αλλάξει φυσικοθεραπευτική αγωγή με μείωση των επιβαρύνσεων και προπόνηση σε πισίνα.

Aπό κει και πέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Κάτσε και ο Σέχου και θεραπεία ο Μουνιέ και ο Γιόχανσον. Ο προπονητής Γιώργος Δώνης πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ματς. Αυτοί είναι οι Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα