«Αρπάχτηκαν» Σπανός και Κολοκυθάς στο Δ.Σ. της Λίγκας!

Φώτης Καρακούσης
«Αρπάχτηκαν» Σπανός και Κολοκυθάς στο Δ.Σ. της Λίγκας!

bet365

Άναψαν τα... αίματα στο Δ.Σ. της Super League με τον Σπανό του Ατρομήτου και τον Κολοκυθά από τον Λεβαδειακό να... αρπάζονται στην διάρκεια της συνεδρίασης και η κατάσταση να ξεφεύγει για τα καλά!

Το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας θύμισε κάτι από... ρινγκ το απόγευμα της Παρασκευής. Και αυτό διότι ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, τσακώθηκε με τον Κώστα Κολοκυθά από τον Λεβαδειακό και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έμειναν στην λογομαχία αλλά υπήρξε σοβαρό επεισόδιο (σ.σ. ότι πιάστηκαν στα χέρια) που θα μπορούσε να είχε πάρει και πιο μεγάλες διαστάσεις. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο κ. Σπανός δέχθηκε ένα μήνυμα σε σχέση με τα τηλεοπτικά στην διάρκεια του Δ.Σ., το οποίο φέρεται να είδε και να μετέφερε στον Αλέξη Κούγια ο Κολοκυθάς δίχως να ρωτήσει τον Σπανό σχετικά, γεγονός που ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό τον παράγοντα των Περιστεριωτών.

Τα πράγματα... ξέφυγαν και χρειάστηκε η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων για να ηρεμήσει η κατάσταση. Και όλα αυτά εν μέσω της συζήτησης που γινόταν για την αναδιάρθρωση. Μετά πάντως δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ζήτησαν συγνώμη και οι δύο πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα