Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια του ΟΦΗ - ΑΕΚ

Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια του ΟΦΗ - ΑΕΚ

Gazzetta team
Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια του ΟΦΗ - ΑΕΚ

bet365

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί απο το πρωί της Τετάρτης (26/9) τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ (29/9, 20:30μμ) και διατίθενται απο τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μάιντζ – Βόλφσμπουργκ και σούπερ αποδόσεις από την Μπουντεσλίγκα από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εισιτήρια διατίθενται και μέσα απο το διαδίκτυο και απο την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (ofi1925.gr) , στον σύνδεσμο https://www.ticketcore.gr/tickets/ofi/, απο τον οποίο μπορουν οι οπαδοί των «μελανόλευκων» να αγοράζουν το εισιτήριό τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι ΟΦΗ-ΑΕΚ έχουν ως εξής:

-Θύρες 1,4,5: 15 ευρώ.

-Θύρες 2,3,8: 25 ευρώ.

-Θύρα 7: 30 ευρώ.

Παιδικό εισιτήριο: 10 ευρώ.

Εξάλλου, στη σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ υπενθυμίζει ότι είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το ΑΜΚΑ για την έκδοση εισιτηρίου (το ΑΜΚΑ για τα παιδιά).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα