Ξανά ατομικό ο Άλεφ

Ξανά ατομικό ο Άλεφ

Δημήτρης Βέργος
Ξανά ατομικό ο Άλεφ

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το χθεσινό ρεπό, επέστρεψαν στις προπονήσεις στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης, με τους Άλεφ, Μπογέ και Αλμπάνη να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μάιντζ – Βόλφσμπουργκ και σούπερ αποδόσεις από την Μπουντεσλίγκα από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη απόλαυσαν το χθεσινό ρεπό, έπειτα από την αναβολή του αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία, και το πρωί της Τετάρτης επέστρεψαν στα Σπάτα αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Άλεφ και στο σημερινό πρόγραμμα προπονήθηκε ατομικά, κάτι που σημαίνει πως αν δεν καταφέρει να μπει και στην αυριανή προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς, ο Βραζιλιάνος μέσος δεν θα υπολογίζεται για το ματς με τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, οι Λούκας Μπογέ και Χρήστος Αλμπάνης συνέχισαν επίσης τα ατομικά τους προγράμματα, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ενόψει της επικείμενης επιστροφής του έπειτα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στους κοιλιακούς.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Πέμπτης στις 18:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα