Ήδη στο +6 από πέρσι και συνεχίζει ο Ατρόμητος...

Ήδη στο +6 από πέρσι και συνεχίζει ο Ατρόμητος...

Νίκος Μαρούδας
Ήδη στο +6 από πέρσι και συνεχίζει ο Ατρόμητος...

bet365

Μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, ο Ατρόμητος έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έξι περισσότερους βαθμούς με όσους είχε στην ίδια αγωνιστική ένα χρόνο πριν.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Από το σημείο που σταμάτησε πέρσι συνεχίζει ο Ατρόμητος στη Super League! Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, έχει καταφέρει σε τέσσερις αγωνιστικές να συγκεντρώσει 10 βαθμούς, την στιγμή που στην ίδια αγωνιστική πέρσι είχε μόλις 4 (ισάριθμες ισοπαλίες με Απόλλων, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα κι ΑΕΛ). Πρόκειται μάλιστα για ένα αρκετά δύσκολο και σημαντικό κατόρθωμα ειδικά αν κανείς δει τι έγινε στο Περιστέρι το καλοκαίρι...

Ο Ατρόμητος, έχασε τα, σχεδόν, 30 περσινά του γκολ με την αποχώρηση των Ουάρντα, Ντιγκινί και Ντάουντα. Παράλληλα, σε μια φάση έχασε και μια πρόκριση αλλά και περίπου 300.000 ευρώ που θα έπαιρνε για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ήταν ερωτηματικό λοιπόν, για το πως και από που θα βρει τα γκολ στις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Κάναντι, αλλά και για το αν ο απρόσμενος αποκλεισμός θα την επηρεάσει στην απόδοσή της.

Τελικά και με κύριο όπλο την άμυνα, αλλά και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει για ακόμα μια χρονιά, ο Ατρόμητος τα έχει καταφέρει περίφημα. Τα γκολ που χρειαζόταν τα έχει βρει από Κουλούρη, Μπρούνο, Ουγκράι και βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς, με 5-1 τέρματα και αυτό το ένα να έχει έρθει από την άσπρη βούλα, έχοντας ήδη ένα +6 σε σχέση με πέρσι και με το πρόγραμμα να τον αφήνει να πιστεύει πως μπορεί να συνεχιστεί αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Αυτό γιατί την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό, στη συνέχεια φιλοξενεί τον ΠΑΣ και τον Αστέρα, με την πρώτη δύσκολη έξοδο (μετά από αυτή της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό) να έρχεται την 8η αγωνιστική με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Από εκεί και μετά τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς έχει κατά σειρά ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός) κι Ολυμπιακό (εντός). Ωστόσο, μέχρι και την 8η αγωνιστική και πριν τα τρία δύσκολα παιχνίδια, έχει την δυνατότητα να συνεχίσει ακάθεκτος και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα