Μαγνητική ο Παπάζογλου

Μαγνητική ο Παπάζογλου

Gazzetta team
Μαγνητική ο Παπάζογλου

bet365

Ο στόπερ του ΟΦΗ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, μόλις η αποστολή της ομάδας επιστρέψει στο Ηράκλειο
Σχετικά σοβαρός φαίνεται πως είναι τελικά ο τραυματισμός που υπέστη χθες ο Παπάζογλου, καθώς κατά πάσα πιθανότητα έπαθε θλάση στους κοιλιακούς. Ο στόπερ του ΟΦΗ θα υποβληθεί σε μαγνητική μόλις η αποστολή των κρητικών επιστρέψει στο Ηράκλειο από την Ξάνθη όπου βρίσκεται για τον αγώνα Κυπέλλου, ενώ σε αυτή ενσωματώθηκε εσπευσμένα ο Μιχόγιεβτς.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ
Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Κυριακής, με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και προσαγωγούς και ο υπέρηχος που έκανε έδειξε ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για κάποιες μέρες. Ο ακριβής χρόνος απουσίας του θα φανεί από την μαγνητική που θα κάνει.
Ηδη ο Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε εντολή ώστε να ανέβει στην Ξάνθη, ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς, προκειμένου να τεθεί στην διάθεση της ομάδας, για την αναμέτρηση της Τετάρτης.
Οι παίκτες του ΟΦΗ, παραμένουν στην Ξάνθη και την Δευτέρα (24/9) το πρωί, προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ακριτικής ομάδας. Το ίδιο θα γίνει και την Τρίτη (25/9).
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν 90 λεπτά την Κυριακή, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα