Προβληματισμός και... σύννεφα για Μοντεαγούδο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Προβληματισμός και... σύννεφα για Μοντεαγούδο

bet365

Στον Απόλλωνα Σμύρνης δεν υπάρχει υπομονή και δεν είναι κρυφό ότι μέχρι στιγμής έχουν προβληματιστεί από την εικόνα της ομάδας (εκτός των αποτελεσμάτων) από τη μέρα που ανέλαβε ο Μοντεαγούδο.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι λανθασμένοι χειρισμοί και επιλογές του καλοκαιριού έχουν αφήσει πληγές στον Απόλλωνα που δεν κλείνουν. Μετά την απομάκρυνση του Ισμαέλ, ο Μοντεαγούδο πήρε στα χέρια του το τιμόνι της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ήταν μεταξύ του Ισπανού και του Ματζουράκη, αλλά τότε κέρδισε ο πόλος μέσα στην ομάδα που ήθελε Ίβηρα κόουτς.

Ύστερα από 2 ματς και με την ομάδα να μην έχει πάρει βαθμό στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, η υπομονή στην Ριζούπολη... αγνοείται. Λογικό. Όπως λογικό είναι κι ο Ισπανός να μην μπορεί να κάνει... παπάδες και να τα αλλάξει όλα μέσα σ' αυτό το τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάποιες κινήσεις του όμως έχουν προβληματίσει. Κυρίως για την επιλογή προσώπων στην 11άδα στο ματς με τον Απόλλωνα, ενώ το ότι δεν πήρε στην αποστολή τον Τζανετόπουλο, με τον Κύργια να είναι τραυματίας, επίσης δεν άρεσε.

Το δεδομένο είναι πως αυτή τη στιγμή ο ισχυρός άντρας του Απόλλωνα προσπαθεί με καθαρό μυαλό να δει αν θα δώσει κι άλλο χρόνο στον Μοντεαγούδο ή αν θα έχουμε άμεση αποχώρησή του. Σ' αυτό τον ενδεχόμενο ο Γιάννης Ματζουράκης θα είναι η πρώτη επιλογή. Η ελληνική συνταγή εξάλλου πέρυσι κράτησε την ομάδα στην κατηγορία, οπότε χρόνος και διάθεση γι' άλλα πειράματα δεν υπάρχουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα