Καμπετσής ο δεύτερος νεότερος!

Καμπετσής ο δεύτερος νεότερος!

Δημήτρης Ρούσσος
Καμπετσής ο δεύτερος νεότερος!

bet365

Με το γκολ του απέναντι στον Λεβαδειακό ο Αργύρης Καμπετσής έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που σκοράρει στη Super League, μετά τον επίσης «πράσινο» Δημήτρη Εμμανουηλίδη, που τα κατάφερε κόντρα στη Λαμία!

Τα… νιάτα του «τριφυλλιού» λάμπουν στο φετινό πρωτάθλημα, βγάζοντας «ασπροπρόσωπο» τον Γιώργο Δώνη και σώζοντας τη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό!

Αφορμή για πανηγυρισμούς στο «πράσινο» στρατόπεδο έδωσε το γκολ του Αργύρη Καμπετσή απέναντι στον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική της Super League στο ΟΑΚΑ, καθώς έτσι ο 19χρονος έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της κατηγορίας!

Πρώτος είναι ένας άλλος από τα φετινά «μωρά» του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, που με το γκολ του απέναντι στη Λαμία ξανά στο ΟΑΚΑ, για τη δεύτερη αγωνιστική, βρίσκεται ψηλότερα όλων στη λίστα.

Τέλος, οι τέσσερις από τους πέντε νεότερους σκόρερ της φετινής σεζόν είναι παίκτες του Παναθηναϊκού (Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα