Πασαλίδης: «Νέο ξεκίνημα»

Gazzetta team
Πασαλίδης: «Νέο ξεκίνημα»

bet365

Ο στόπερ του Αστέρα έδειξε πεπεισμένος πως η σημερινή νίκη θα «σπρώξει» τους Αρκάδες σε ένα καλύτερο αγωνιστικό μέλλον
Ο Αστέρας πήρε απόψε την πρώτη νίκη της σεζόν και ο Πασαλίδης έδειξε μέσω της NOVA αισιόδοξος για το μέλλον των Αρκάδων.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα «Από την στιγμή, που καταφέραμε και προηγηθήκαμε τόσο γρήγορα, μας βοήθησε πολύ στη συνέχεια του παιχνιδιού, δεν ήταν πολύ εύκολο το παιχνίδι, παρά το σκορ. Από 'δώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω μας τις τρεις ήττες που κάναμε στην αρχή του πρωταθλήματος και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για να καταφέρουμε ότι καταφέραμε και πέρσι.»
Αν η νίκη επί του Απόλλωνα δίνει ανάσες ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη η σημερινή, παρόλα αυτά δεν κοιτάμε τον αγώνα με τον Άρη, έχουμε μεσοβδόμαδα παιχνίδι πάλι με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να παίρνουμε κάθε φορά τη νίκη σε οποιαδήποτε διοργάνωση και από ‘κει και πέρα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα