Βαφέας: «Είμαι αισιόδοξος»

Gazzetta team
Βαφέας: «Είμαι αισιόδοξος»

bet365

Ο στόπερ του Απόλλωνα τόνισε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι σε θέση να βρει τον δρόμο της
Ακόμη μία ήττα γνώρισε σήμερα ο Απόλλωνας, όμως ο Βαφέας έδειξε αισιόδοξος μιλώντας στην κάμερα της NOVA. «Μας προβληματίζει η εικόνα της ομάδας, αλλά μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Θεωρώ ότι με τον καινούριο προπονητή είμαστε καλύτερα από πριν, απλά θέλουμε χρόνο γιατί ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε. Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω ότι τελικά θα κάνουμε κάτι καλό», είπε αρχικά.
Και ύστερα σχολίασε για το ματς πως «μετά το 2-0 ο αντίπαλος κλείστηκε καλά και δεν καταφέραμε να κάνουμε φάσεις και να βρούμε γκολ ώστε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι». Κλείνοντας ρωτήθηκε για τον νέο προπονητή στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και το μέλλον της. «Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις, κάνει καλή δουλειά και είμαι αισιόδοξος για την πορεία μας στη συνέχεια»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα