Πετράκης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Gazzetta team
Πετράκης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

bet365

Ο κόουτς του ΠΑΣ έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον του «Αγιαξ της Ηπείρου»
Για το ματς με τον Αρη που θα ξεκινήσει σε λίγο, μίλησε ο Γιάννης Πετράκης στην κάμερα της NOVA. «Πάντα είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες να παίζουν στην έδρα τους γιατί στο σπίτι μας αισθανόμαστε καλύτερα από οπουδήποτε αλλού και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει», σχολίασε μεταξύ άλλων και μετά ρωτήθηκε για τα ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και εκείνο με τον Απόλλωνα. «Τα δυο παιχνίδια στις πρώτες αγωνιστικές περάσανε και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για αυτά. Παίξαμε με δύο ομάδες που είναι σε διαφορετικό επίπεδο και ρυθμό σε σχέση με μας. Αυτό τελείωσε, είμαστε σε άλλο δρόμο. Ο χρόνος είναι υπέρ μας για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Είμαστε σε καλό δρόμο, πιστεύω πολύ στην ομάδα και στη δουλειά μας».
Για τον Στέφανο Αθανασιάδη σχολίασε πως «για μας είναι χαρά που ο Στέφανος είναι εδώ. Εχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. Κάποια στιγμή έχασε τον δρόμο του και πιστεύω ότι εδώ είναι οι καλύτερες συνθήκες για να τον ξαναβρεί. Εχει καταθέσει την αξία του κι αυτή δεν χάθηκε. Η εικόνα χάθηκε. Μερικές φορές κάποια πράγματα γύρω από εμάς μπορεί να μας χαλάσουνε την εικόνα αλλά η αξία έχει κατατεθεί, είναι κάτι πραγματικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα