Το πρώτο δυνατό τεστ του Άρη

Θοδωρής Βασίλης
Το πρώτο δυνατό τεστ του Άρη

bet365

Ο Άρης που έχει το απόλυτο, δοκιμάζεται στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, στο πρώτο του δυνατό τεστ στο πρωτάθλημα, την ώρα που Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα στα ματς του Σαββάτου της 4ης αγωνιστικής.

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Αρκάδες ξεκίνησαν με τρεις ήττες ελέω και του δύσκολου προγράμματος (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) και στην Τρίπολη θεωρούν ότι από το ματς με την Ελαφρά Ταξιαρχία θα είναι η απαρχή για μια καλή πορεία. Στα αγωνιστικά επιστρέφει στην αποστολή ο Κυριακόπουλος. Από την πλευρά του ο Απόλλωνας ταξίδεψε στην Τρίπολη με τον Μοντεαγούδο να αφήνει εκτός τους Κύργια και Τζανετόπουλο, ενώ αντίθετα, επιστρέφει ο Κονέ. Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει στην ενδεκάδα ο Ισπανός τεχνικός.

Λίγο αργότερα στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς θα προσπαθήσει να πάρει άλλους τρεις βαθμούς και να συνεχίζει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ενσικουλού, εκτός και οι Κιβρακίδης και Μανούσος. Εν μέσω της συνεχιζόμενης κόντρας μεταξύ ΠΑΕ και οργανωμένων, η ΑΕΛ κατέβηκε στην Αθήνα για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Μπραγκάν και Ακόστα στην αποστολή της ομάδας, αντίθετα στην Λάρισα έμειναν οι Νούνιτς, Μόρας, Ζίζιτς, Κάσσος και Μπέρτος.

Τέλος, στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ φιλοξενεί την φετινή αποκάλυψη του πρωταθλήματος Άρη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα στην Ριζούπολη επί του Απόλλωνα, μια νίκη που έφτιαξε την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας του στους Ζωσιμάδες. Εκτός ο τιμωρημένος Κάστρο. Ο Άρης ταξίδεψε στα Γιάννενα με την ψυχολογία στα ύψη μετά το απόλυτο των τριών πρώτων αγωνιστικών. Οι «κίτρινοι» κέρδισαν και τον Λεβαδειακό και πλέον φιγουράρουν στην κορυφή με το ματς στα Γιάννενα να είναι το πρώτο πραγματικο τεστ για τους παίκτες του Πάκο Ερέρα. Στην αποστολή και ο Μαρτίνες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές λόγω ΠΑΟΚ που ακολουθεί στο Κύπελλο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (22/9)
Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης (18:15 NS1)
Ατρόμητος - ΑΕΛ (19:00, ΕΡΤ1)
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης (20:30, NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα