Γλιτώνει την επέμβαση ο Μπογέ!

Γλιτώνει την επέμβαση ο Μπογέ!

Γιώργος Τσακίρης
Γλιτώνει την επέμβαση ο Μπογέ!

bet365

Πολύ καλό το αποτέλεσμα του απεικονιστικού ελέγχου για τον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ που συνεχίζει και φορτσάρει για επιστροφή και αποφεύγει το... νυστέρι. Κάκωση ο Άλεφ

Μια ημέρα ιδιαίτερα κρίσιμη σχετικά με την κατάσταση του Λούκας Μπογέ ήταν αυτή που διανύουμε. Ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από το ιατρικό τιμ της Ένωσης και αποδείχτηκε ότι η κατάστασή του παρουσιάζει σημαντική και μόνο βελτίωση. Κάτι που σημαίνει και συνεπάγεται ότι ο Μπογέ δεν θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση.

Προφανώς ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει το πρόγραμμά του με στόχο να μπει με την ομάδα. Όπως αναφέρουν οι πρωταθλητές στη σχετική ενημέρωσή τους: «Ο κλινικός και απεικονιστικός έλεγχος του ποδοσφαιριστή Λουκάς Μπογέ ανέδειξε αισθητή βελτίωση της κατάστασής του. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με σκοπό τη σταδιακή επανένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας στις προσεχείς μέρες».

Νέο πρόβλημα προέκυψε όμως για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Κι αυτό διότι ο Άλεφ υπέστη κάκωση στον δεξιό του προσαγωγό. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα σφίξιμο στον προσαγωγό το οποίο του το προκάλεσε ένα σουτ. Όλα αυτά στην προπόνηση και αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή του και το πρόβλημα της όποιας ζημιάς του Βραζιλιάνου.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε (πλην του Μπογέ) και ο Αλμπάνης. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 16:30 στα Σπάτα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, για το ματς της Κυριακής (20:30) με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα